}

Віза в Грецію

Консульський відділ посольства Греції приймає документи жителів (за пропискою) наступних областей:
У Києві - Київської, Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Сумської, Харківської, Житомирської, Рівненської, Хмельницької, Волинської, Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської;
У Маріуполі - Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Луганської;
В Одесі - Вінницької, Кіровоградської, Одеської, Миколаївської, Херсонської, АР Крим.
Документи надаються НЕ ПІЗНІШЕ, ніж за 10 календарних днів!
 
Перелік документів для отримання грецької візи:
 
·  Дійсний закордонний паспорт з мінімум двома чистими сторінками з терміном дії не менше 6-ти місяців від передбачуваної дати повернення + копія 1 сторінки.
УВАГА! При наявності другого діючого або попереднього закордонний паспорти необхідні копії всіх сторінок з відмітками.
·  Ксерокопія внутрішнього паспорта (всіх сторінок з відмітками);
·  2 однакові кольорові фотографії, зроблені менш ніж 3 місяці тому (розмір 3.5 х 4.5), на білому фоні, 80% обличчя. Також фотографії на дітей, які їдуть (навіть для інфанта).
·  Анкета, заповнена туристом.
·  Довідка з місця роботи із зазначенням окладу з розбивкою по місяцях за останні 6 місяців (від 3500 грн.), посади, фрази про збереження робочого місця на час відпустки, круглою печаткою підприємства і підписом директора і гол. бухгалтера. Якщо посади гол. бухгалтера немає, то підпис ставить заступник директора або начальник відділу кадрів).
·  Довідка з банку (на рахунку повинно бути від 500 $).
 
Для пенсіонерів:
·  оригінал пенсійного посвідчення;
·  довідка про розмір пенсії за останні 6 місяців.
 
Для дітей до 18 років (додатково):
· Якщо діти вписані в паспорт батьків, то на кожну дитину необхідно додатково по ДВІ чистих сторінки і їх фотографія повинна бути вклеєна в паспорт, якщо їм виповнилося 5 років;
· Для дитини з 16 років оформляється дитячий проїзний документ + копія 1-ої сторінки паспорта та шенген віз за останні три роки;
· Копія свідоцтва про народження дитини;
· Довідка з навчання із зазначенням точної адреси і телефону навчального закладу;
· Копія діючої Шенгенської візи і першої сторінки закордонного паспорта, якщо в одного з їдуть батьків відкрита віза на період поїздки.
 
Якщо дитина їде з одним батьком:
·оригінал нотаріально завіреної довіреності на вивезення дитини від другого з батьків та копії закордонного або національного паспорта.
· копія свідоцтва про смерть, у разі смерті одного з батьків;
· копія виписки про позбавлення батьківських прав, у разі такого.
 
Для студентів (додатково):
· копія студентського квитка (з двох сторін);
· довідка з навчання із зазначенням точної адреси і телефону навчального закладу;
(Якщо дитина закінчив школу, але в інститут ще не надійшов, надається копія атестата; якщо закінчив бакалавра, але не вступив на магістратуру - копія диплома бакалавра). 
File news1.dat not found
Поділитися
Ми в соціальних мережах:
logo logo logo logo
Наші партнери:
logo logo logo logo logo logo
Статистика
Розробка та підтримка:
logo
logo
logo
logo
logo