}

Болгарія віза

 Документи для відкриття болгарської візи:
 
· Закордонний паспорт.
· Копія внутрішнього паспорту.
· Копія ідентифікаційного коду.
· 2 фотографії (3,5 см на 4,5 см, на білому фоні, 80% повинно займати обличчя).
· Заповнена анкета (Приклад).
· Форма для заповнення.
· Для дітей: копія свідоцтва про народження, 2 фотографії. Якщо дитина подорожуватиме з одним із батьків, то потрібно нотаріально завірений дозвіл від батька/матері.
· Для студентів до 21 року: копія студентського квитка.
· Для пенсіонерів: копія пенсійного посвідчення.
 
Вартість болгарської візи для туристів — 35 €.
 
Нагадуємо: власники діючої шенгенської візи можуть в'їжджати у Болгарію по ній. Якщо у вас є віза, обов'язковою умовою є пред'явлення при бронюванні сканованої сторінки з візою.
 
Повідомляємо Вам, що у теперішній час Румунія відмовляється пропускати транзитом через свою територію осіб, які мають болгарську візу з одноразовим в`їздом. У зв`язку з цим та з ціллю попередження проблем в`їзду, Консульство Болгарії у Києві зараз видає візи категорії «С», з дворазовим в`їздом як мінімум.
 
Варто врахувати, що для того, щоб поставити дворазову візу, у якої мінімальний термін дії 6 місяців, паспорт повинен бути ще дійсним не менше як 9 місяців (6 місяців віза + 3 місяці коридор).
 
У зв`язку з цим звертаємо увагу перевіряти термін дії паспортів та подавати у Консульство ЛИШЕ ПАСПОРТИ ДІЙСНІ ПРОТЯГОМ НЕ МЕНШЕ 9 МІСЯЦІВ ПІСЛЯ ВКАЗАНОЇ ПОЧАТКОВОЇ ДАТИ ДІЇ ВІЗИ.
File news1.dat not found
Поділитися
Ми в соціальних мережах:
logo logo logo logo
Наші партнери:
logo logo logo logo logo logo
Статистика
Розробка та підтримка:
logo
logo
logo
logo
logo