}

Таїланд. Нові пляжні правила

 

Таїланд. Нові пляжні правила

Береги Пхукета приваблюють не лише любителів дайвінгу, а й туристів з усього світу, ваблячи своєю первозданною чистотою, білосніжними пляжами і можливістю повного єднання з природою.

Адміністрація острова прийняла рішення ретельно оберігати всю прибережну зону, щоб мандрівники могли насолоджуватися природною красою берегів і пляжів Пхукета ще багато років. Тому тепер, перед тим як вибирати відпочинок на тому чи іншому пляжі, подивіться, які саме нововведення і умови там були прийняті.

Відтепер на більшості пляжів заборонено розміщення шезлонгів і парасольок, кафе і парковок водних мотоциклів. Також до переліку заборон входить проведення весільних церемоній. Однак для красивих одружень тепер пропонуються спеціальні ресторани і готелі острова, адже тут їх безліч. Кожен готель відрізняється своїм неповторним стилем і має переліком всіх послуг для проведення весіль.

Згідно з новими правилами весь пляжне простір тепер цілком належить відпочиваючим. Тепер туристам не будуть докучати торговці, тіні від чужих парасольок, колони лежаків і величезні ларьки. Пхукет дійсно став місцем єднання з природою.
File news1.dat not found
Є-черга
logo
Ми в соціальних мережах:
logo logo
Наші партнери:
logo logo logo logo logo logo
Статистика
Розробка та підтримка:
logo
logo
logo
logo
logo