}

Індія протягом наступного тижня введе електронні візи

 

Індія протягом наступного тижня введе електронні візи

Починаючи з грудня громадяни України зможуть оформити візу в Індію не встаючи з дивана – в електронному вигляді. Туристам більше не доведеться звертатись у консульства. Уряд Індії впроваджує так званий електронний дозвіл на подорож (ЕТА, Electronic Travel Authorization) для гостей із 40 країн, серед яких і Україна.
 
За словами джерела видання з індійського міністерства туризму, система буде розгорнута поетапно протягом приблизно року з включенням в неї в результаті 180 країн. Туристи, які вирушають до Індії, повинні будуть заповнити анкету в інтернеті і сплатити візовий збір, після чого протягом 96 годин їм буде видана електронна віза, яку вони повинні будуть пред'явити по прильоту в країну. 
 

Щоб отримати індійську е-візу, достатньо буде заповнити анкету в інтернеті та оплатити збір, після чого протягом 96 годин заявнику відправлять електронний документ, яку слід буде пред’явити по прильоту.
На початковому етапі е-віза діятиме для дев’яти місцевих аеропортів, у тому числі, Делі, Мумбаї та Гоа, повідомляє Times of India.

Форма для отримання індійської візи онлайн знаходиться за цією адресою: http://indianvisaonline.gov.in/visa/indianVisaReg.jsp

ETA дозволятиме перебування в країні протягом 30 днів.
Візова реформа є елементом підвищення туристичної привабливості Республіки Індія. Поки що з січня по вересень поточного року Індію відвідали майже 5 млн. туристів з-за кордону.

Досі по інтернету можна було отримати візи до Кіпру, Мексики та деяких інших країн.
 
З січня по вересень поточного року Індію відвідали майже 5 млн туристів з-за кордону.

Джерело: http://mastertura.com.ua/index/viewnew/5447
File news1.dat not found
Є-черга
logo
Ми в соціальних мережах:
logo logo
Наші партнери:
logo logo logo logo logo logo
Статистика
Розробка та підтримка:
logo
logo
logo
logo
logo