}

ПОЛЬЩА! ТУР НА МАТЧ ЛЕГІЯ – МЕТАЛІСТ

 

ПОЛЬЩА! ТУР НА МАТЧ ЛЕГІЯ – МЕТАЛІСТ

 
Програма туру 
 
Четвер (06.11.14). Виїзд з Луцька о 02:00, перетин кордону, нічний переїзд до Варшави. Сніданок. Поселення. Вільний час. Факультативно пропонуємо одну з екскурсій на вибір.
Організований трансфер з готелю на матч з ФК Легія, Варшава (Стадіон STADION LEGIA (WARSZAWA), http://legia.com/podstrona,311-wycieczka_po_stadionie_legii.html)
Відвідування матчу, трансфер в готель по закінченню.
 
 П'ятниця (07.11.14). Сніданок. Вільний день у Варшаві. Можливість відвідати торгові центри МАКСИМУС, Центр МОДИ, Польський центр (ринок на Вулько-косовського), Китайський центр.
17:00 - виїзд до польсько-українського кордону. Проходження митниці. Повернення до Луцька.
70

У вартість включено: 
- Проїзд автобусом Луцьк-Варшава-Луцьк (8 місний Mersedes Vito) 
- Проживання в обраному готелі 
- Харчування сніданки 
- Трансфер на гру і назад з готелю 6.11 
- Страховий поліс 
Додатково оплачується: 
- Віза Республіки Польща 60 євро *. 
- Квитки на матч (Вартість буде опублікована додатково) 
- Екскурсії, особисті витрати. 
 

Екскурсії на вибір, факультативно 
 
1. Оглядова екскурсія по Варшаві з російськомовним гідом (до 4 годин) 
Під час екскурсії ви познайомитеся з головними визначними пам'ятками міста. 
Замковою площею, Королівським замком, Саксонським парком, Варшавським університетом. Погуляєте по Старому місту - найдавніший район Варшави, занесений до списку світової спадщини ЮНЕСКО. У програмі екскурсії на машині проїзд Королівським трактом (уздовж найкрасивіших вулиць Варшави- Краківське передмістя, Нови Свят, Уяздовський Алеї) найцікавішому туристичному маршруту Варшави довжиною 4 км .: костел св. Анни, пам'ятник Міцкевичу, пам'ятник князю Понятовському перед Президентським палацом, пам'ятник кардиналу Вишинському, Варшавський університет, костел св. Хреста з серцем Шопена, палац Бельведер. Проїзд по центральній автомагістралі міста вулиці Маршалковській, палац культури і науки, САССК / Саксонський сад, пл. Маршала Пілсудського з Могилою невідомого солдата, Великий театр Опери та Балету, Банкова площа, територія б. Єврейського гетто з пам'ятником героям гетто. 
Вартість: 250 Євро за групу з транспортом на машині (Mercedes Sprinter для макс 15 чол)  з російськомовним гідом (без вхідних квитків). 
Вартість 260 Євро за групу з транспортом на машині (Medio для макс 26 чол) з російськомовним гідом (без вхідних квитків). 
Вартість: 360 Євро за групу з транспортом на машині (автобус для макс 49 чол) з російськомовним гідом (без вхідних квитків). 
 
2. КОРОЛІВСЬКИЙ ЗАМОК + Старе місто (до 3 годин) 
Чудова резиденція польських королів, підірвана і спалена гітлерівцями, повністю відновлена ​​в 70-і роки XX століття, нині музей. 
Вартість 250 Євро за групу з транспортом на машині (Mercedes Sprinter для макс 15 чол) з російськомовним гідом + вхідний квиток = 9 Євро за чол 
Вартість 260 Євро за групу з транспортом на машині (Medio для макс 26 чол) з російськомовним гідом + вхідний квиток = 9 Євро за чол 
Вартість: 360 Євро за групу з транспортом на машині (автобус для макс 49 чол) з російськомовним гідом + вхідний квиток = 9 Євро за чол 
 
3. ВІЛАНУВ (до 4 годин) 
Палацово-парковий ансамбль Вілянув живописно розташований 10 км на південь від центру Варшави, закінчує історичний Королівський тракт. Палац побудований в ХVII столітті як літня резиденція короля Яна III Собеського і спочатку називалася "Villa Nowa". Ян III Собеський, відомий монарх, доблесний польський лицар, видатний полководець, чудовий політик, який дуже цінував сімейне життя. На протязі століть, тут у Вілянові, проживали польські магнати відомих прізвищ: Сенявські, Чарторіжскі, Любомирські, Потоцькі, Браницькі. Нові власники змінювали палац ззовні і всередині, але Вілянув завжди залишався символом слави Собеського, це видно на картинах, пам'ятниках, які прикрашають палац. Спочатку Вілянув-це одноповерхова скромна садиба, зведена Августином Лоццо. Потім палац створювали і прикрашали відомі архітектори та артисти. Працювали тут Ян Сигізмунд Дейбел, Шимон Богуміл Цуг, Андреас Шлютері, М. Паллоні, Д. Россі, Є.Е. Шімоновіч- Семигинівського. Палац в Вілянові був побудований в стилі італійської вілли бароко, потім перетворився в чудову резиденцію порівнювану з Версалем Людовика XIV. Вілянув, за задумом його творців, покликаний був славити короля Яна III Собеського. Скульптурне оформлення пов'язане з королівською персоною. Античні фігури символізують гідність короля, представлені епізоди переможних битв оспівують його мужність і розгром турецької армії під Віднем. Частина декору присвячена королівській дружині Марії Собеській - Марисєнька. Статуї грецьких богинь відображають її чесноти: мудрість, красу, вірність і плодючість. Король Ян III Собеський не любив перебувати в галасливій Варшаві, йому подобалося сільське життя серед природи. Туристична агенція "автотур" запрошує Вас, дорогі Гості, в теплі дні побродити по палацовому парку. Це унікальне місце, де можна побачити парк в стилі італійсько французького бароко (центральна частина), 
Вартість: 250 Євро за групу з транспортом на машині (Medio для макс 26 чол) і з російськомовним гідом + вхідний квиток = 8 Євро за чол 
Вартість 260 Євро за групу з транспортом на машині (Medio для макс 26 чол) і з російськомовним гідом + вхідний квиток = 8 Євро за чол 
Вартість: 360 Євро за групу з транспортом на машині (автобус для макс 49 чол) і з російськомовним гідом + вхідний квиток = 8 Євро за чол

ШОПІНГ У ВАРШАВІ
 

Варшава - столиця Польщі. Приваблива наявністю сучасних торговельних комплексів. Безпосередньо в центрі міста біля центрального ж/д вокзалу Варшави знаходиться великий торговий центр для аматорського шопінгу: Zloty Tarasy. Найбільшим у місті вважається торговий центр Arkadia. А всього в 19 кілометрах від центру міста і в 10 км від аеропорту Варшави розташований аутлет MAXUMUS - загальна площа магазинів 192.000 кв. м. 
Торговий центр WOLKO KOSOWSKA варто відвідати в 20 км від Варшави в місцевості Волькен Косівського. Тут розташовані найбільші торговельні центри: китайський, польський, турецький, в'єтнамський. 
Азіатський ТЦ - вибір величезний, асортимент товарів різноманітний, ціни хороші, щоб робити оптові закупівлі. Хто торгує турецьким, в'єтнамським товаром, обов'язково повинні його відвідати. 
Китайський ТЦ реклами не потребує, варто лише звернути увагу на їх низьку вартість, це обумовлено тим, що це найбільша китайська інвестиція в східній Європі, а також низьким митом і наявністю морського порту м.Гданьску. 
Польський ТЦ продає в основному товари польських виробників, але за якістю й асортиментом поступається ТЦ «Птак» м. Лодзь. Китайці теж продають свої товари, поряд з турецькими та іншими виробниками. 
Все залежить від потрібного товару, тому хто перший раз в Польщі, обов'язково варто відвідати дані торговельні центри з Туристичною агенцією "автотур"
Торговий центр Моди - розташований навпроти торгового центру Максимус через дорогу. Розрахований на серйозних покупців, так як ціни тут не дешеві, але відповідно і вибір за якістю і моделям кращий. Торгівля як оптом, так і в роздріб. Вибір жіночого одягу великий. Представлені Польські та Європейські виробники. Здобув особливу популярність серед вітчизняних покупців (оптовиків). Обов'язково варто відвідати. 
Торговий центр Максимус - всього в 19 кілометрах від центру міста і в 10 км від аеропорту Варшави розташований аутлет MAXUMUS - загальна площа магазинів 192.000 кв. м. А це той самий випадок, коли краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Чотири павільйони великих розмірів на такій площі. 
В павільйонах A і В представлені найвідоміші зарубіжні бренди і марки, а також польський якісний виробник. В ангарах C і D продаються китайські товари та інших виробників, вибір величезний, ціни трохи вище в порівнянні з ТЦ «Птак« м.Лодзь.


Туристична агенція АВТОТУР
+38-067-264-24-62, 
File news1.dat not found
Є-черга
logo
Ми в соціальних мережах:
logo logo
Наші партнери:
logo logo logo logo logo logo
Статистика
Розробка та підтримка:
logo
logo
logo
logo
logo