}

Лижний тур в Борміо

 

Лижний тур в Борміо

 Борміо – мальовничий гірськолижний курорт Доломітових Альп!
Львів – Відень – Борміо – Санта Катеріна Вальфурва – Вальдідентро – Лівіньо – Мюнхен – Чеський Крумлов – Краків – Львів
Краса Доломітових Альп незрівнянна! Автобусний тур на лижі в Італію!
• 6 ночей та 5 днів катання на найпрестижнішому гірськолижному курорті Доломітових Альп – Борміо!
• Проживання в готелі 4* на курорті з дворазовим харчуванням, а також у вартості скіпас 4 Valley Bormio, який дає змогу кататись у чотирьох регіонах – Bormio, Valdidentro-Oga-San Colombano та St. Caterina Valfurva!!!
• Борміо – це не лише прекрасне місце для лижників, а й відомий турмальний курорт Італії!
• Відень, Мюнхен, Чеський Крумлов та Краків у програмі туру.
• Можливість відвідати Лівіньо – один із найбільш засніжених та сонячних курортів Італії, а також зону безмитної торгівлі (DutyFree)!
Дата виїзду - 12.12.2014

   
День 1
Львів. Зустріч кожного гостя представником фірми
18:00 – виїзд зі Львова, нічний переїзд до столиці АвстріїВідня. Орієнтовний час проходження україно-польського кордону – 20:00-22:00.
 
День 2
Приїзд до Відня. Орієнтовний час приїзду до Відня 09:00-10:00.
10:00 – оглядова екскурсія «Віденська симфонія». Просторе місто, де у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах – і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста.
Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Габсбургів Хофбург, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і собору св. Стефана.
Вільний час. Поселення в готель.
Рекомендуємо відвідати Скарбницю Габсбургів (20€ дорослі, 10€ діти до 18 років) В імператорському замку Габсбургів, за розкішними дверима, сховалася тисячолітня історія Європи, представлена коронами з дорогоцінним камінням, скіпетрами, зброєю, церковними реліквіями, вишуканими ювелірними виробами та коронаційним одягом імператорів Священної Римської Імперії. Ця колекція Габсбургів є чи не найважливішим у світі зібранням династійних та релігійних скарбів – Списа долі, Чаші Грааля з рогом Єдиногора, найбільшого в світі смарагду, єдиної в світі восьмикутної корони, оздобленою перлинами та коштовним камінням. Скарбниця охоплює своєю красою та багатством, її кімнати розповідають про долі своїх власників: їх злети та падіння, радості та біди, міфи та легенди, багатство та розкіш.
Рекомендуємо екскурсію «Вечірні акорди міста» (15€ дорослі, 10€ діти до 16 років). Вечір підкреслює такі нотки міста, які вдень є невловимими. Щоб якнайкраще відчути вечірній Відень, Ви прогуляєтесь через Народний парк, пройдете повз Парламент, Ратушу та імператорський театр, потім відправитесь до Шотландського монастиря й на площу ам Хоф. Старовинні вулички заведуть до церкви Ордену міноратів, де Ви помилуєтесь «Таємною вечерею» Леонардо да Вінчі.
Ночівля в готелі.
День 3
Сніданок.  Виселення з готелю.
09:00 – переїзд до Італії, на гірськолижний курорт Борміо. Борміо розташоване в широкій і сонячній долині на північному сході Італії, в самому серці гірськолижного району «Alta Valtellina» (200 км трас), що включає в себе Bormio, Valdidentro/San Colombano, S.Caterima Valfurva, Livigno. Центр міста ще досі зберігає більшу частину своєї традиційної форми та атмосфери. Тут є старовинні церкви і численні будинки, прикрашені фресками і порталами рідкісної краси, які нагадують про його славне минуле. Борміо відоме не тільки як рай для катання на лижах, а й завдяки його термальним ваннам: Terme di Bormio, Bagni Nuovi та Bagni Vecchi, які знані ще з часів Римської імперії! 
Борміо – чудове місце для лижників, любителів активного відпочинку, поціновувачів старовини та прихильників термального лікування. Ця область вирізняється широким розмаїттям трас, тут відмінні спуски, а також на цьому курорті один з найбільших в Італії перепад висот – 1792 м.
Поселення в готель Baita Clementi ****.
Вечеря в готелі.
Ночівля в готелі.
День 4
Сніданок.
Катання на лижах, вільний час.
Борміо – це один з найбільш добре обладнаних італійських курортів з великою різноманітністю трас і з відмінними спусками. Також це один з найпрестижніших альпійських курортів, де проводяться змагання найвищого рівня, розташований на висоті 1200 м. Це ідеальне місце для лижників середнього рівня майстерності, а також тут непогано почуваються лижники-початківці.
У вартість туру входить скіпас 4 Valleys Bormio, який дає змогу кататись аж у чотирьох регіонах – Bormio, Valdidentro-Oga-San Colombano та St. Caterina Valfurva, що пропонують 120 км трас на висотах до 3000 м.
Борміо – це 15 трас різної складності,  50 км прекрасних спусків в оточенні мальовничих Альп, більш ніж 4 км маршрутів, які проходять через ліс і каньйони.  Одна канатна дорога, 7 крісельних і 7 бугельних підйомників відвезуть Вас на висоту 3000 м. Серед усіх схилів Борміо найбільш хвилюючим є Стельвіо, який приймає чоловічий чемпіонату світу зі швидкісного спуску.
Схема та опис трас зони катання Борміо 2000.
Вечеря та ночівля в готелі.
 
День 5
Сніданок.
Катання на лижах, вільний час.
Для бажаючих трансфер до зони катання Санта Катеріна Вальфурва.
Область Санта Катеріна Вальфурва (St. Caterina Valfurva) стала синонімом снігу, сонця і веселощів. Сприятливий клімат і удосконалена система штучного снігу гарантують ідеальні схили з кінця листопада по квітень.
·     35 км трас між висотою 1738 м (місто) і 2800 м (гора Sobretta).
·     2 сині траси (низька складності)– 2 км.
·     12 червоних трас (середньої складності) –27 км.
·     2 чорні траси (високої складності) – 6 км.
·     10 підйомників, включаючи нову 8-місну гондолу до Valle dell'Alpe і новий 4-місний крісельний підйомник, який йде до гребеня гори Собретта (Monte Sobretta – 3296 м).

Схема та опис трас Санта Катеріна Вальфурва.
Вечеря та ночівля в готелі.
День 6
Сніданок.
Катання на лижах, вільний час.
Трансфер до зони катання Valdidentro-Oga-San Colombano.
Регіон Валдідентро (Valdidentro) багатий на древні ліси, термальні джерела, і який є відправною точкою для багатьох походів. Він об’єднаний в єдину зону катання разом з регіонами Ога (Oga) та Сан Коломбано (San Colombano). Це справжній оазис для тих, хто любить спокій і тишу, навіть під час дуже людних заїздів. Дуже відомим є Фіолетовий схил, по якому можна спуститись в місто через  красиві ліси і ландшафти.  До Ваших послуг 10 підйомників, 25 км гірськолижних трас на висоті 1345 м - 2550 м, 25 км бігових лижних трас, дитячий парк, затишні ресторани на схилах.
Схема та опис трас Valdidentro-Oga-San Colombano.
Вечеря та ночівля в готелі.
День 7
Сніданок.
Катання на лижах, вільний час.
Рекомендуємо поїздку в Лівіньо – один із найбільш засніжених та сонячних курортів Італії, а також зона безмитної торгівлі (DutyFree). Мальовниче Лівіньйо славиться свіжою і сухою погодою та прекрасним розташуванням, оскільки завжди знаходиться у променях сонця! А ще це місце відоме своїм безмитним статусом (Duty Free). Це справжній рай для лижників: 115 км трас на шести схилах – всі між 2000 і 3000 метрами висоти. Це один з найбільш обладнаних і активних лижних курортів в Європі: 13 крісельних підйомників, 3 канатні дороги і 17 бугельних підйомників. В цілому 40 км лижних трас і багато спеціалізованих місць для сноубордингу і фристайлу.
На катання в цьому регіоні скіпас купляється додатково.
Схема та опис трас в Лівіньо.
Вечеря та ночівля в готелі.
День 8
Сніданок.
Катання на лижах, вільний час.
Вечеря та ночівля в готелі.
День 9
Сніданок. Виселення з готелю.
08:00 – переїзд до Німеччини - міста Мюнхен. Оглядова екскурсія по Мюнхену. Мюнхен – це легенда  Баварії, справжнє місто-казка на півдні Німеччини. Тут панує тепла атмосфера гостинності та затишку, гармонійно поєднуються  захоплююча історія та пульсуюче сучасне життя цього міста. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, навіть національні костюми місцеві мешканці вдягають не тільки на свята. Відвідавши Мюнхен, Ви зможете дізнатися про його дивовижну історію, помилуватися архітектурними пам’ятками (Марієнплац, Стара і Нова Ратуші, Баварська Опера, Аркада полководців, Резиденція…) та величними соборами, скуштувати славетне пиво та традиційні смажені ковбаски.
Вільний час.
Переїзд до Чехії всередньовічне містечко Чеський Крумлов.
Вечірня програма «Що і як п’ють чехи» (25€). Один з приємних моментів це дегустація з вечерею, де Ви зможете дізнатися багато секретів, посмакувати їхнє пиво, національні напої та страви, розважитись та приємно провести час. А після того, як Ви відпочинете та розслабитесь, Вас чекає захоплююча та незвична екскурсія вечірнім Крумловом у супроводі середньовічних лицарів та їхньої дами. І все це буде проходити під освітлення смолоскипів – саме так, як це відбувалося у глибоку давнину середньовіччя. І тоді Ви поринете у ту неповторну атмосферу і вже ніколи не зможете її забути.
Поселення в готель та ночівля.
День 10
Сніданок. Виселення з готелю.
Вільний час в Чеському Крумлові.
11:00 – переїзд до Кракова.
Прогулянка місто, вільний час на шопінг. Орієнтовний час прибуття в Краків 17:00.
21:00 – нічний переїзд в Україну.
І яке свято без подарунків! Сувеніри на пам’ять! DVD-диск про Італію.
День 11
Прибуття у Львів (вранці, до 09:00).

ВАРТІСТЬ:
Вартість туру визначається датою оплати, а не датою оформлення замовлення!

Дорослі 10788 грн. (620€)
Діти до 16 років 10092 грн. (580€)


Доплата за одномісне розміщення – 348 грн. (20€)/ніч.
Оплата здійснюється в гривнях за фіксованим курсом 17,4000 грн за 1 €.

У вартість туру входить:
• зустріч представником фірми;
• проїзд комфортабельним автобусом єврокласу (кондиціонер, аудіо, відео);
• проживання в готелях *** у Відні та Чеському Крумлові, сніданки;
• проживання на гірськолижному курорті в готелі Baita Clementi **** з сніданками та вечерями;
o Туристи, що подорожують одні, можуть бути поселені у тримісний номер – це може бути двомісний номер з додатковим ліжком.
o У випадку відсутності підселення турист поселяється в одномісний номер з доплатою.
• скіпас 4 Valleys Bormio на 5 днів катання (без готелю (окремо) цей скіпас коштує 120€ на 5 днів катання);
• супровід керівника групи по всьому маршруту;
• екскурсії згідно програми.
Подарунок від фірми:
• подарунок на пам'ять про Італію;

У вартість туру не входить:
• вхідні квитки;
• індивідуальне медичне страхування на період туру – 157,2 грн., страхова компанія Граве Україна, асистуюча компанія Mondial assistance, програма страхування «Standard», Клас С (застосовується при активному відпочинку, відпочинку на гірськолижних курортах, занять спортом на любительському або професійному рівні). Якщо вік туриста від 60 до 69 років, коефіцієнт страхування збільшується в 1,5 рази, якщо вік туриста від 70 до 74 років - 2 рази, від 75 до 79 років - 3 рази, від 80 до 84 років - 4 рази. Особи, старше 85 років на страхування не приймаються;
• факультативні програми;
• проїзд у громадському транспорті та таксі;
• доплата за одномісне розміщення;
• доплата за додатковий скіпас для катання в Лівіньо - 52€ (на 5 днів катання);
• консульський збір 35€ для громадян України;
• послуги візового центру - 20€ (оплата здійснюється в гривнях по фіксованому курсу).
 
File news1.dat not found
Є-черга
logo
Ми в соціальних мережах:
logo logo
Наші партнери:
logo logo logo logo logo logo
Статистика
Розробка та підтримка:
logo
logo
logo
logo
logo