}

Вихідні у Ризі та Вільнюсі

 

Вихідні у Ризі та Вільнюсі

Львів – Рига – Юрмала – Вільнюс – Тракай – Львів
 
Чудовий вікенд у Ризі та Вільнюсі! Тур вихідного дня в Прибалтику.
· Незабутні екскурсії у Вільнюсі та Ризі.
· Тракай – найдавніший острівний замок Європи в програмі туру!
· Можливість відвідати Юрмалу – місто музики та пляжів.
· Дуже дешева ціна!
І подарунок від фірми:
· сувенір на згадку про вихідні в Прибалтиці;
· пішохідна екскурсія старовинним Львовом. 
Початок туру:
жовтень
листопад
грудень
січень
лютий
березень
квітень
травень
червень
липень
серпень
вересень
24
7, 21
5, 19
9, 23
13, 27
13, 27
17, 24
8, 15, 22
5, 12, 19
10*, 17*, 24*
7*, 14*, 21*
11
 
 
   
 
День 1
Львів. Зустріч кожного гостя представником фірми.
16:00 – Виїзд на кордон.
Нічний переїзд до Риги.
День 2
Приїзд до Риги. Орієнтовний час прибуття у Ригу 9:00.
Оглядова екскурсія містом Рига зберігає дуже багато загадок, таємниць і з плином часу стає все більш привабливою. Столиця Латвії дивовижним способом поєднує в собі все: старовинні будівлі та не дуже давні будови радянських часів, сучасні будинки. На вуличках можна почути різні мови світу. Місто на березі ріки Даугава, де зимою не холодно і влітку не жарко, заворожує своєю красою. Відзначаються своєю величністю такі місця, як Двір Конвента, церква Святого Петра, Домський Собор, Дім чорноголових, Шведські Ворота та будівля Сейму. Зовсім близько знаходиться відоме  місто-курорт Юрмала.
Вільний час.
Рекомендуємо: відвідати дегустацію відомого Рижського бальзаму та лікерів (20€). Що може бути краще від дегустації традиційного напою країни, ім’я якого славиться на увесь світ? У Вас є прекрасна можливість не тільки спробувати смак Ризького Чорного бальзаму, а й поринути у атмосферу XVIII сторіччя, коли цей магічний напій народився. Історію його створення можна побачити під час маленього театралізованого дійства. Аптечний інтер’єр, старовинні меблі, численні керамічні пляшечки «Ризького Чорного бальзаму» та багато маленьких цікавих деталей, які перенесуть Вас у іншу епоху. Ви можете насолодитись Ризьким чорним бальзамом, Ризьким чорним бальзамом з чорною смородиною, вершковим лікером і завершити дегустацію чашечкою запашної кави. Також Ви маєте можливість придбати сувеніри та скуштувати солодощі і коктейлі, приготовані на основі Ризького чорного бальзаму.
Рекомендуємо: екскурсію в Юрмалу – курорт музики та пляжів (25€ дорослі, 20€ діти до 12 років). Перлина Латвії та найпопулярніший курорт Прибалтики – Юрмала. Це місто славиться термальними джерелами, сумішшю унікального клімату,  морського повітря та соснових лісів, концертними програмами, ресторанами і клубами. Мальовничі пляжі Юрмали, покриті білим піском, простягаються на 32 км, є безкоштовними і обладнані всіма атрибутами для хорошого відпочинку. На пляжі Пумпурі запускають повітряних зміїв і займаються віндсерфінгом, а в концертному залі «Дзінтарі» зазвичай проходять різні фестивалі і концерти. Хвилі Балтійського моря приносять спокій і щастя, які ще довго наповнюють повсякденне життя. Насолодіться і Ви красою найбільшого міста-курорту Латвії!
Поселення в готель та ночівля.
День 3
Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд до
Вільнюса. Орієнтовний час прибуття у Вільнюс 13:00.
Оглядова екскурсія містом Вільнюс справедливо вважають одним з найкрасивіших міст Європи. Воно вражає кількістю соборів і церков, що поєднують у собі практично всі архітектурні стилі. Вільнюс легко полюбити, сюди хочеться повертатись знову! Це невелике місто, тому всі визначні місця розташовані поруч. Головна вулиця Старого міста, бере свій початок з Кафедральної площі – історичного центру міста. Кафедральний собор-базиліка святих Станіслава і Владислава знаходиться навпроти дзвіниці, саме тут святкують всі народні, християнські та державні свята. Під час екскурсії Ви можете насолодитись красою костелу святої Анни, Ратушної площі, Президентського палацу, Вільнюського університету, П'ятницької церкви та інших цікавих місць.
Вільний час.
Рекомендуємо екскурсію в острівний середньовічний замок – Тракай (25€). Найбільший замок Литви, де в часи Середньовіччя знаходилась резиденція правителів Литовського князівства, зберіг в собі атмосферу тих часів. Тракайський замок буквально стоїть на воді посеред озера Гальве і розташовується на невеликому острові, з’єднаного з сушею мостиком. В стінах замку зберігаються цінності міського історичного музею: колекції трубок для куріння та антикварних меблів. Відчуйте дух минулого у справжньому середньовічному замку Литви!
Рекомендуємо: кулінарну пригоду – знайомство з Литовською кухнею (20€). Литовська національна кухня надзвичайно різноманітна. У кожному етнічному регіоні є свої старовинні рецепти страв. Характерними рисами литовської кухні є велика кількість холодних і гарячих супів та страви з картоплі. А ще литовська кухня славиться цепелінами – це картопляники, які роблять з різними начинками, а також караїмськими пиріжками за секретним рецептом. На столі литовських родин завжди стоїть чорний житній хліб. Вся кухня заснована на використанні домашніх, сільських продуктів: ковбас, солонини, сала, сиру, сметани, масла. На перше литовці їдять борщі і супи: грибні з вушками, солодкі з чорносливом, томатні з рисом на м’ясному бульйоні або холодний литовський борщ з кефіру. На друге зазвичай подають страви з картоплі: картопляні ковбаски зі шкварками і цибулею, картопляні млинці з м’ясом, картопляний пудинг та фаршировану картоплю.
18:00 – Нічний переїзд до Львова.
День 4
Прибуття у Львів (вранці, до 11:00).
Подарунок від фірми – пішохідна екскурсія «
Львів – королівське місто». Прекрасний завершальний аккорд туру. І тільки не варто поспішати додому! Взагалі, в цьому місті ніхто ніколи і нікуди не поспішає. Посидьте в одній із львіських кав'ярень та переконайся – у Львові каву готують найкраще! Поласуйте львівськими солодощами в «Цукерні» або «Вероніці» – Ви ще такої смакоти не пробували. А може наважитесь зайти в «Мазох-кафе»? Майте на увазі – це може бути небезпечно. Або відвідайте «Криївку» – ми повідомимо Вам пароль. Одним словом – залишайтесь у Львові!
   
ВАРТІСТЬ:
Вартість туру визначається датою оплати, а не датою оформлення замовлення!
 
До виїзду залишилось...
Дорослі
Діти до 16 років
Більше 6 тижнів
1859 грн. (105€)
1770 грн. (100€)
Більше 5 тижнів
2036 грн. (115€)
1947 грн. (110€)
Більше 4 тижнів
2213 грн. (125€)
2124 грн. (120€)
Менше 4 тижнів
2390 грн. (135€)
2301 грн. (130€)
 

Доплата за одномісне розміщення – 177 грн. (10€)/ніч.

на виїзди, позначені зірочкою, сезонна доплата 89 грн. (5€).

Оплата здійснюється в гривнях за фіксованим курсом 17,7000 грн за 1 €.

У вартість туру входить:

· зустріч представником фірми;
· проїзд комфортабельним автобусом єврокласу (кондиціонер, аудіо, відео);
· проживання в готелі***, сніданки шведський стіл;
o Туристи, що подорожують одні, можуть бути поселені у тримісний номер – це може бути двомісний номер з додатковим ліжком.
o У випадку відсутності підселення турист поселяється в одномісний номер з доплатою.
· супровід керівника групи по всьому маршруту;
· екскурсії згідно програми.

Подарунок від фірми:
· сувенір на згадку про Прибалтику;
· пішохідна екскурсія старовинним Львовом.

У вартість туру не входить:
· вхідні квитки;
· індивідуальне медичне страхування на період туру – 32,04 грн., страхова компанія Граве Україна, асистуюча компанія Mondial assistance, програма страхування «Standard». Якщо вік туриста від 60 до 69 років, коефіцієнт страхування збільшується в 1,5 рази, якщо вік туриста від 70 до 74 років - 2 рази, від 75 до 79 років - 3 рази, від 80 до 84 років - 4 рази. Особи, старше 85 років на страхування не приймаються;
· факультативні програми;
· проїзд в громадському транспорті та таксі;
· доплата за одномісне розміщення;
· консульський збір 35€ для громадян України.

 
  
File news1.dat not found
Є-черга
logo
Ми в соціальних мережах:
logo logo
Наші партнери:
logo logo logo logo logo logo
Статистика
Розробка та підтримка:
logo
logo
logo
logo
logo