}

Вихідні у Кракові за 70 євро

 

Вихідні у Кракові за 70 євро

День 1
Зустріч кожного туриста представником фірми. Подарунок фірми - пішохідна екскурсія по Львову.
22:30 - Збір групи на залізничному вокзалі.
Виїзд зі Львова. Переїзд до Польщі. Нічний переїзд.
День 2
Приїзд до Кракова. Оглядова екскурсія по Кракову: Барбакан, Флоріанські ворота, головна площа Кракова - Ринкова, собор св. Діви Марії, середньовічний центр торгівлі - Сукеннице, Ягеллонський університет - один з найстаріших в Європі, монастир Францисканців, і, звичайно ж, Королівський замок і Кафедральний собор, який розташований на Вавельському пагорбі, і побачимо печеру Смока!!! Поселення в готель. Вільний час.
Рекомендуємо:
- Вавельський замок (15 €) - кращий пам’ятник ренесансної культури, створений відомими європейськими майстрами. Стіни, оббиті шкірою із золотими малюнками, унікальна колекція гобеленів, - створюють для очей і душі картину воістину королівського бенкету.
- для бажаючих переїзд в торговий центр GALERIA KRAKOWSKA.
Повернення до готелю. Нічліг.
День 3
Сніданок. Вільний час в Кракові.
Рекомендуємо:
- відвідати «Соляні Рудники« Велички »(25 €) - це пам’'ятник світового класу, один з дванадцяти об'єктів у списку світової культурної та природної спадщини ЮНЕСКО. Підземні лабіринти довжиною понад 300км, соляні озера, які утворені внаслідок видобування солі, каплиця св. Кінги на глибині 101м - байдужими Ви не залишитесь!
- Переїзд в торговий центр BONARKA CITY CENTER.
Виїзд з Кракова. Нічний переїзд по території Польщі.
День 4
Приїзд до Львова, близько 10:00
     
Дати туру: 26.09; 10.10.
 
Вартість туру – 70 євро, для дітей до 12 років – 60 євро
 
У вартість входить: супровід гіда-керівника по всьому маршруту, проїзд автобусом, проживання в готелі 3-4* зі сніданками. Туристи, які подорожують одні, можуть бути поселені у тримісний номер - це може бути двомісний номер з додатковим ліжком, у разі відсутності підселення турист поселяється в одномісний номер - доплата 10€, оглядові екскурсії вказані в програмі.
У вартість не входить: вхідні квитки в екскурсійні об’єкти, рекомендовані програми, особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри), консульський збір 35 євро + 230 грн., Страховка - 11 грн. 
File news1.dat not found
Є-черга
logo
Ми в соціальних мережах:
logo logo
Наші партнери:
logo logo logo logo logo logo
Статистика
Розробка та підтримка:
logo
logo
logo
logo
logo