}

Екскурсійний тур "Словаччина - країна мрій!"

 

Екскурсійний тур "Словаччина - країна мрій!"

 
День 1
Львів. 19:30 - збір групи на залізничному вокзалі.
20:00 - виїзд зі Львова. Переїзд на територію Словаччини.
Нічний переїзд в до Словаччини.
День 2
Приїзд в Бойніце. Щоб перенестися на кілька століть у минуле і «повоювати» з привидами не потрібно їхати далеко, Бойніцький замок (вхідний квиток) запрошує тебе до себе в гості. Переступивши поріг замку, ти одразу поринеш в атмосферу казок, таємниць і загадок. Тут все як оповите легким серпанком легенд і відрізнити, де реальність, а де казка, - неможливо. Після чарівної подорожі тебе чекає місцевий зоопарк. Тут зібрані більш 250 видів різних тварин. Парк знаходиться на схилі гори, що дасть можливість помилуватися мальовничими пейзажами його околиць.
Поселення в готель.
Нічліг.
День 3
Сніданок.
Переїзд в Братиславу.
13:00-Оглядова екскурсія по Братиславі, могутній столиці Словаччини: Братиславський замок (Град), розташований на скелястому пагорбі в західній частині словацької столиці і є візитною карткою міста. Звідси відкривається чудовий вид на місто, а в гарну погоду і на Угорщину; Ворота Святого Михайла в Братиславі - єдина збережена частина середньовічних міських укріплювальних споруд, вони входять до числа найстаріших будівель міста палац Грассалковіча, де розташовується резиденція президента Словаччини, палац Архієпископа, а також «Папарацці», «Чоловік на роботі» ... Нас запрошує Братислава ...
Вільний час.
Рекомендуємо:
- Відвідайте королівський замок Червени Камінь (16 євро). Збудований ще в XIII в. як королівський палац і перебудований пізніше на фортецю - це один з найбільш збережений до цих замків в Словаччині. Липова алея поблизу замку приголомшливі інтер'єри, неприступна ззовні фортеця - прекрасне місце для прогулянок і знайомства з архітектурними скарбами Словаччини.
Рекомендуємо:
- Дегустація вин в містечку Св. Юр (15 євро). Винний регіон Малі Карпати приваблює нас великою різноманітністю запашних вин. Дегустація в одному зі старих льохів, сім'ї, займається виноробством здавна познайомить нас з молодими червоними і білими винами, льодовим і солом'яному вином.
Повернення в Братиславу.
Нічліг.
День 4
Сніданок.
Виселення з готелю.
Оглядова екскурсія по Будапешту. Безліч чудових міст розкинулося на берегах Блакитного Дунаю, але лише один з них у всьому світі відоме як перлина Дунаю - це. З висоти пташиного польоту Будапешт схожий на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають перлини світової спадщини: Королівський палац і Середньовічний квартал, Будайськая фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, залучає прекрасною панорамою на Дунай і протилежний берег, який відкривається з його тераси ... Парламент, Площа Героїв, проспект Андраші, замок Вайдахуняд ... і це не все, що чекає Тебе в Будапешті. Вільний час.
Повернення на територію Словаччини.
Нічліг.
День 5
Сніданок.
Пропонуємо відвідати аквакомплекс «Aquaсity» в Попраді - це купання в термальних басейнах (критих та відкритих), унікальне лазерне шоу, розважальні гірки, римська парна ... (від 15 євро).
Вечеря «татранські посиденьки» в національній колибі - традиційна словацька кухня під звуки циганської музики. Татранський палаючий чай, словацький овечий сир, барбекю з курки, яблучний штрудель ... ммм ... Смачного! (25 євро)
Збір групи. Нічний переїзд.
День 6
Приїзд до Львова, близько 09:00
     

Дати туру: 25.09; 09.10; 27.10; 13.11.
 
Вартість туру – 170 євро
 
У вартість туру входить:
- проїзд автобусом єврокласу;
- проживання в готелях 3*;
- харчування - сніданки в готелях;
- супровід керівника групи;
- оглядові екскурсії по програмі туру;
- медична страховка;
Додатково оплачується:
- консульський збір - 35 євро (окрім дітей до 18 років, студентів до 21 і пенсіонерів);
- факультативні програми, вхідні квитки;
- особисті витрати;
 
File news1.dat not found
Є-черга
logo
Ми в соціальних мережах:
logo logo
Наші партнери:
logo logo logo logo logo logo
Статистика
Розробка та підтримка:
logo
logo
logo
logo
logo