}

Скоро в Мюнхені - Октоберфест

 

Скоро в Мюнхені - Октоберфест

З 20 вересня по 5 жовтня в німецькому Мюнхені проходитиме найвідоміший і масштабний пивний фестиваль - Октоберфест. У дні фестивалю столицю Баварії відвідують більше 6 мільйонів осіб, які випивають понад 7 мільйонів літрів пива. 
До свята любителі пива готуються заздалегідь: купують собі національні баварські костюми і бронюють номери в готелях Мюнхена та околиць, вартість яких у дні Октоберфесту значно виростає. У той же час багато готелів пропонують спецпакети, що включають трансфер до місця проведення фестивалю і гарантовані місця в шатрі. 
Початок свята поклали пишні урочистості з нагоди весілля баварського наслідного принца Людвіга та принцеси Терезії фон Заксен-Гільдбургхаузенської, що відбулися 12-17 жовтня 1810. 
Згідно з традицією, Октоберфест пройде в центральній частині міста, на Терезиному лузі (Theresienwiese). Безліч наметів зі столами і лавками приймуть любителів пива. Вхід на фестиваль безкоштовний, але місця знайти не так-то просто, а без місця неможливо замовити пиво. Вартість пива коливається від 9 до 10 євро за літрову кружку. Шатри відкриті з 10:00 по буднях, по вихідних - з 9:00, а закривається більшість з них в 23:30. Розлив пива здійснюється до 22:30. 

Відвідайте Октобрфест-2014, а також заодно інші пивні місця Європи(Прага, Дрезден, Краків) всього за 255 євро!!

За детальнішою інформацією звертайтесь в офіс агентства "Автотур".
File news1.dat not found
Є-черга
logo
Ми в соціальних мережах:
logo logo
Наші партнери:
logo logo logo logo logo logo
Статистика
Розробка та підтримка:
logo
logo
logo
logo
logo