}

Встигнути на оксамитовий сезон. Кращі варіанти відпочинку на початку вересня

 

Встигнути на оксамитовий сезон. Кращі варіанти відпочинку на початку вересня

Для початку зазначимо, що саме в цей період температура повітря на багатьох курортах починає поступово знижуватися. Це найсприятливіший час як для туристів, які воліють потрапити на пляжний відпочинок, так і для тих, хто бажає відвідати екскурсії і побачити знамениті визначні пам'ятки. 
Різноманітні екскурсійні програми Іспанії, Португалії, Італії, Чехії та багатьох інших туристичних центрів не залишать байдужими нікого. Наприкінці серпня обов'язково варто відвідати Валенсію і побачити національне свято - Томатіну. Крім того, Барселона завжди привітно зустрічає охочих побачити творіння знаменитого Гауді і Далі. Палац Келуш в Лісабоні, римський колізей, античні Помпеї, древня архітектура і сучасне мистецтво в Чехії - все це можна побачити, уникнувши довгих черг і скупчення людей, так як на початку осені туристів на багатьох курортах стає менше. 
 
Любителям пляжного відпочинку ми також підготували ряд рекомендацій і порад. 
Іспанія - тут в цей час відмінна погода, прийнятні ціни, і, як завжди, найвищий сервіс. Іспанське узбережжя - місце, де щорічно в багаточленних барах і кафе розважається молодь з усього світу. Золоті піски Коста Брава і Коста Дорада з кожним роком залучають все більше відпочиваючих. На початку вересня на півдні країни температура повітря тримається на позначці близько +30 °C вдень і + 20 + 22 °C вночі. Вода в Середземному морі в прибережних зонах прогрілася за літні місяці, і її температура не нижче +25 °C. Тенеріфе - острів вічної весни, як його ще прийнято називати, поряд з материкової Іспанією також популярний серед українських туристів. 
 
Турецький оксамитовий сезон триває до кінця жовтня і відмінно підходить як для сімейного, так і для молодіжного відпочинку. Традиційно, ціни в цей період нижче, ніж у високий сезон. Для сімейного відпочинку краще всього підійдуть готелі в регіонах Аланія, Сіде і Белек. Молодим веселим компаніям радимо відпочинок і розваги в Кемері. Вересень у Туреччині - золотий час для любителів шопінгу. Температура повітря на початку осені все ще сягає позначки 29-30 °C, вода також досить тепла - 26-27 °C. 
 
Кіпр - справжнє літо тут триває до листопада. Середня денна температура + 27 °C, а море прогріте до +23 - +24 °C. На початку осені природа, випалена літнім сонцем, починає оживати: багато зелені, в повітрі відчувається приємний запах м'яти, розмарину, майорану та інших трав. Рекомендуємо для відвідування курорти - Пафос, Айя-Напа, Протарас, Лімассол. 
 
Оксамитовий сезон в Греції - не менш привабливий варіант відпочинку. Найкраще м'який південний клімат підійде сім'ям з дітьми та тим мандрівникам, яким не рекомендовано тривале перебування на спекотному сонці. Середня температура повітря становить + 28 + 29 °C. У вересні вода прогрівається до + 24-25 °C, в кінці жовтня її температура трохи нижча - приблизно + 21 + 22 °C. Рекомендуємо провести свої грецькі канікули на острові Крит. У вересні тут ще досить тепло, а ціни на харчування, житло і різні послуги набагато нижчі. 
 
Для тих, хто добре переносить спекотне сонце, підійде відпочинок в Єгипті. У вересні відмітка на стовпчику термометра піднімається вище 30 градусів, але вже в жовтні і на початку листопада температура поступово знижується, що робить відпочинок туристів ще комфортнішим. Єгипет - одне з найпопулярніших місць серед дайверів. Краса Червоного моря, його дивовижна флора і фауна, обов'язково вразять навіть досвідчених туристів. 
 
І наостанок порада: саме на початку вересня, коли у всіх школах країни починається навчальний процес, у туристів є шанс купити тур по найприємнішим цінами. Оскільки не всі сім'ї в цей період можуть відправитися у відпустку, з'являється багато місць на рейсах, які в результаті продають зі знижкою. 
File news1.dat not found
Є-черга
logo
Ми в соціальних мережах:
logo logo
Наші партнери:
logo logo logo logo logo logo
Статистика
Розробка та підтримка:
logo
logo
logo
logo
logo