}

Автобусний тур "Європейська класика" всього за 250€

 

Автобусний тур "Європейська класика" всього за 250€

Автобусний Тур "Європейська Класика"
Вартість: 250 євро
Дата: 05.09.2014
Київ - Львів - Краків (1 ніч) - Литомишль - Прага (4 ночі) - Дрезден - Карлові Вари - Відень - Будапешт (1 ніч) - Чоп - Київ
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ
 
Програма туру
1 День
Львів, ж / д вокзал (скверик біля багажного відділення) - орієнтовно в 6:26 - 08:00.
Виїзд зі Львова о 08:00 на комфортабельному автобусі єврокласу (аудіо, відео, клімат-контроль).
Проходження українсько-польського кордону.
Переїзд до Кракова.
Пішохідна екскурсія по королівському Кракову, під час якої ви відвідаєте королівський пагорб - Вавель, прогуляєтеся по королівському шляху. Послухаєте трубача Мариацького костелу на найбільшій середньовічній площі, побачите фрагмент стіни, яка раніше дозволяла спокійно спати жителям міста. Відчуєте атмосферу студентського Кракова - у найстарішій університетській будівлі Ягеллонського університету, в якому навчався Микола Коперник  і багато-багато іншого ...
Вільний час. Розміщення в готелі категорії 3 *. Нічліг.
 
2 День
Сніданок.
Звільнення номерів. Виїзд в Чехію.
По дорозі відвідання м. Літомишль. Багато прикрашений ренесансний замок, внесений до списку ЮНЕСКО, історичний центр з строкатими міщанськими будинками, один з найстаріших замкових театрів Європи, і батьківщина знаменитого чеського композитора Бедржиха Сметани. Це Літомишль, місто, який своєю культурною значущістю доходить свого кордону Чеської Республіки. Рушайте дізнатися історію міста, яка порадує ваші очі і вуха.
Відправлення в Прагу.
Розміщення в готелі категорії 3 *. Нічліг.
3 День
Сніданок. Пішохідна екскурсія по Празькому Граду.
Коли уявляєш собі Прагу або Чехію перша картинка виникає в уяві - це Карлів міст, де виконуються найзаповітніші бажання. На мосту грають вуличні музиканти, малюють художники і завжди гуляє багато туристів. Все це створює особливу, празьку атмосферу.
Вільний час. Рекомендуємо відвідати:
- Екскурсія по Вишеграду (дорослі / діти до 12 років - 15 € / 10 €). Прогулянка по фортеці, музей історії Вишеграду, інтер'єри храму Петра і Павла, підземелля з шістьма оригіналами статуй з Карлова моста, оглядові майданчики над річкою Влтавою з видом на місто. Вишеградська кладовищі - місце спочинку відомих чехів: Бедржіх Сметана, Антонін Дворжак, Альфонс Муха, Карел Чапек, Вальдемар Матушка, Ян Євангеліста Пуркине, Божена Нємцова ... Вишеград - місце, пов'язане з самими поетичними чеськими легендами - про появу першої чеської княжої династії, про назву Прага, про дівочі війнах і ін.
- Екскурсія на пивоварний завод «Велкопоповицький Козел» (вхідні квитки оплачуються додатково). Вас очікує відвідування пивоварні в Велких Поповицях з докладною розповіддю про історію, етапах виробництва і з дегустацією свіжозвареного пива. Екскурсію можна завершити в ресторані при броварні, покуштувавши гуляш в хлібній скоринці або знамените свиняче коліно. І, звичайно, всі сорти знаменитого пива!
- Прогулянка на теплоході по Влтаві з обідом шведський стіл «Вогні Праги» (дорослі / діти до 12 років - 25 € / 20 €). Теплохід відпливає від пристані. На нижній палубі вже підготовлений для гостей вечеря у формі шведського столу. Тут багатий вибір закусок, кілька видів гарячих страв, салатовий бар, десерти, фрукти. Неквапливо тече річка, не поспішає і теплохід. Звучить музика, панорами набережних змінюють одна одну. Ось він древній Карлів міст з застиглими на століття скульптурами, силует Празького Граду височить над рікою. Повз нас пропливають Національний театр із золотою короною, Танцюючий будинок, середньовічний монастир На Слованах. Ви захопитися другим празьким градом - фортецею Вишеград на високій скелі, почуєте цікаві легенди про це таємничому місці.
Самостійне повернення в готель. Нічліг.
4 День
Сніданок. Вільний час в Празі.
Рекомендуємо відвідати:
- Автобусна екскурсія в Дрезден (дорослі / діти до 12 років - 45 € / 35 €). 
- Феєрія води і світла «Співаючі фонтани» (дорослі / діти до 12 років - 15 € / 10 €). 
Нічліг.
5 День
Сніданок. Вільний час в Празі.
Рекомендуємо відвідати:
- Автобусна екскурсія в Карлові Вари (дорослі / діти до 12р -40 € / 25 €) .
- Екскурсія на завод Яна Бехера і дегустація знаменитого лікеру - «Бехеровка» (дорослі / діти до 12 років - 10 € / 5 €). Спробуйте найпопулярніший чеський трав'яний лікер і дізнайтеся більше про його історію. 
Повернення в Прагу. Нічліг.
6 День
Сніданок.
Звільнення номерів.
Виїзд до Відня. Місто музеїв, парків, палаців, фонтанів, класичної музики, Моцарта і Штрауса, кави і яблучного штруделя, балів і різдвяних ринків, який зачарує і закохає в себе кожного мандрівника.
Оглядова екскурсія по місту: найважливіші пам'ятки Відня, розташовані в старому місті. Музейна площа Марії Терезії, зимова резиденція Габсбургів, головний собор Австрії св. Стефана, пішохідні вулиці: Кольмаркт, Грабен, Кертнерстрассе, усипальниця Габсбургів, найбільший музей графіки в світі Альбертіна, Віденська Опера.
Переїзд в Будапешт.
Вільний час в Будапешті. Рекомендуємо відвідати:
- Вечірня прогулянка на теплоході по Дунаю «Вогні Будапешта» (дорослі / діти до 12 років - 25 € / 20 €), під час якої, Ви отримаєте незабутні враження від споглядання освітлених набережних величного Будапешта. 
Поселення в готель категорії 3 *. Нічліг.
7 День
Сніданок. Звільнення номерів. Виїзд в Україну. Прибуття в Чоп.
Виїзд групи до Києва поїздом №13Ш в 19:21 або №099Л в 17:10 (за розкладом)
8 День
Прибуття в Київ в 09:52 або в 7:23 (за розкладом).

У вартість туру входить:
• автобусне обслуговування по програмі;
• проживання в готелях категорії 3 * в 2 - 3-х місних номерах з вигодами;
• сніданки в готелі;
• екскурсії: пішохідна екскурсія по Кракову, м Литомишль, об'єкт ЮНЕСКО, пішохідна екскурсія по Празькому Граду, оглядова екскурсія по Відні;
• супровід керівника по всьому маршруту;
• медична страховка.
 
У вартість туру не входить:
• ж / д квитки Київ - Львів - Чоп - Київ - 45 євро;
• оформлення візи для громадян України: Київ - 35 євро; Донецьк, Львів - 35 євро + обробка документів - 10 євро з особи;
• екскурсія по Вишеграду (дорослі / діти до 12 років - 15 € / 10 €);
• екскурсія на пивоварний завод «Велкопоповицький Козел» (вхідні квитки оплачуються додатково);
• прогулянка на теплоході по Влтаві з обідом шведський стіл «Вогні Праги» (дорослі / діти до 12 років - 25 € / 20 €);
• автобусна екскурсія в Дрезден (дорослі / діти до 12 років - 45 € / 35 €);
• феєрія води і світла «Співаючі фонтани» (дорослі / діти до 12 років - 15 € / 10 €);
• автобусна екскурсія в Карлові Вари (дорослі / діти до 12 років - 40 € / 25 €);
• екскурсія на завод Яна Бехера і дегустація знаменитого лікеру - «Бехеровка» (дорослі / діти до 12 років - 10 € / 5 €);
• вечірня прогулянка на теплоході по Дунаю «Вогні Будапешта» (дорослі / діти до 12 років - 25 € / 20 €).
File news1.dat not found
Є-черга
logo
Ми в соціальних мережах:
logo logo
Наші партнери:
logo logo logo logo logo logo
Статистика
Розробка та підтримка:
logo
logo
logo
logo
logo