}

Влада ОАЕ вводить нові типи віз

 

Влада ОАЕ вводить нові типи віз

На цей раз вони призначені не тільки для туристів і мандрівників, які приїжджають в країну тільки для того, щоб відпочити і познайомитися з визначними пам'ятками країни. Незабаром в ОАЕ з'являться візи для учнів, а також для тих, хто збирається приїхати в країну виключно для отримання медичних послуг.
Проте зміни торкнуться і туристичних віз. З серпня поточного року місцева влада вводять для в'їзду в країну багаторазові візи для мандрівників. Аналогічні візи вводяться для іноземних громадян, які приїжджають в ОАЕ на заробітки.
При цьому в міністерстві закордонних справ Об'єднаних Арабських Еміратів відзначають, що незабаром з'являться і нові типи віз. Йдеться про візи, які будуть спеціально оформляти для учнів і студентів. Також з'являться візи для тих, хто приїжджає в країну, щоб скористатися медичною допомогою, або ж відвідати якусь наукову конференцію.
Нововведення торкнуться і правил отримання та оплати віз. Відзначається, що всі ці нові правила спрямовані на те, що збільшити потік туристів в ОАЕ. А за цим піде і зростання економіки країни, впевнені місцеві влади. В даний час міністерство закордонних справ вже затвердило зміни по вартості віз, але поки сума не розкривається.
Варто додати, що вже за першу половину поточного року ОАЕ відвідали майже 22 мільйони туристів. При цьому число виданих віз у порівнянні з минулим роком збільшилася на тридцять відсотків. Українські туристи досить часто відправляються в ОАЕ, щоб ознайомитися з визначними пам'ятками країни, зокрема архітектурними спорудами, які відомі на весь світ. 
File news1.dat not found
Є-черга
logo
Ми в соціальних мережах:
logo logo
Наші партнери:
logo logo logo logo logo logo
Статистика
Розробка та підтримка:
logo
logo
logo
logo
logo